MET DE PAPLEPEL

Noem het toeval (echt ik hoop dat het dat is) maar de afgelopen weken kwam ik op 3 plekken dit speelgoed tegen.

Ook voor mijn peuters echt super aantrekkelijk: het maakt geluid, ijsjes kun je ‘echt’ scoopen, schreeuwerige kleuren. Haast perfect zou je zeggen. Ook de reviews van andere ouders zijn niets dan lof, veel plastic (dat dan weer wel) maar dat nemen ze voor lief. Het is ‘echt leerzaam’ en ‘educatief’ speelgoed, las ik.

Als voorvechter van een Cariësvrije Generatie en Gezonde Leefstijl probeer ik al geruime tijd snacks en hoge mate van toegevoegde suikers uit mijn dieet te bannen. Dat is namelijk helemaal niet zo gezond. Meestal ben ik succesvol maar heel, heel soms ga ik voor de bijl. Ik gooi het dan maar op ‘gewenning’ en ‘met de paplepel ingegoten’.

Vandaar dat ik mijn dochters ook probeer vooral gezonde opties aan te bieden. Niks te verbieden maar vooral te genieten van dingen die goed voor je zijn. Zelden heb ik kinderen van 3 zo verliefd naar aardbeien zien kijken. Jong geleerd is immers….

Sinds de speel sessies met dit karretje gaat het bij ons thuis vrij vaak over ijsjes. Thanks Vtech, maken jullie er ook 1 met een fruitkraam(en wat minder plastic)?

Weet iemand nog een leuk recept voor gezonde ijsjes? Ik houd me aanbevolen! Stuur me een berichtje